SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Sevinç Gözyaşları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:10
Başkanın Sevinç Gözyaşları
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta şampiyon olan Yeni Malatyaspor'un, "cezalı" olduğu için maçı stadda izleyemeyen başkanı Adil Gevrek, maçın bitiminden hemen sonra geldiği stadın önünde ve soyunma odasında, sevinç gözyaşlarını tutamadı. 

Yeni Malatyaspor'un mütevazı ve ağırbaşlı kişiliğiyle tanınan, şampiyonluğunda da büyük pay sahibi olan başkanı Gevrek, 1 Nisan 2015 günü Malatya'da oynanan ve 2-2 biten Yeni Malatyaspor- Tokatspor maçından sonra, karşılaşmayı ters kararlarıyla çığrından çıkaran İzmir Bölgesi hakemi Levent Balcı'ya gösterdiği tepki nedeniyle, PFDK tarafından 440 gün hak mahrumiyeti ve 43 bin lira para cezası ile cezalandırılmıştı. Tahkim Kurulu, yapılan itirazı reddettiği için Gevrek takımının maçlarını staddan izleyemiyordu.

Şampiyonluk düğümünün çözüldüğü Keçiörengücü maçını, stada yakın bir yerde televizyondan izleyen Gevrek, maçın bitiminde soluğu İnönü Stadı'nda aldı. Soyunma odasına giden Gevrek'e futbolcular sevgi gösterisinde bulundular, omuzlarına alarak "Büyük Başkan" diye slogan attılar. Orta saha oyuncusu Hüseyin Kar da, Adil Gevrek'in ceket ve gömleğini çıkararak, özel şampiyonluk tişörtünü giydirdi.

Duygu dolu anlar yaşayan ve birara gözyaşlarını tutamayan Gevrek, mutluluğunu soyunma odasına gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a sarılarak paylaştı. Stad önüne AKP'li Öznur Çalık ve yöneticilerle çıkan, bu arada toplanan taraftarların da sevgi gösterisinde bulunduğu Gevrek, yaptığı açıklamada "Çok mutluyuz. Şampiyon olacağımıza inanmıştık. Herşeye rağmen şampiyon olduk. Şampiyonluk camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız