SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

Topsöğüt Beldesi'nin yeniden aday olmayan Belediye Başkanı Ömer Yağcı, 5 yıllık görev süresinin ardından belde halkına girişteki taka astırdığı afişle veda etti.

Kimya Mühendisi olan ve 5 yıl önce Saadet Partisi'nden Topsöğüt Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yağcı, 29 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde, ısrarlara rağmen yeniden aday olmadı.

Yağcı, beldeye tüm gücüyle hizmet ettiğini belirterek, "5 yıllık görev sürem içerisinde belediyenin imkanlarıyla alt yapının yüzde 90'ını tamamladık. Parklar, kaldırımlar yaptık, yolları asfaltladık. Otobüs hizmetini özelleştirip, belediyeyi zarardan kurtardık. Şu anda devlete ve piyasaya ne faizli, ne faizsiz borcumuz var. Borçsuz bir belediye devrediyorum. Yapabileceklerimi yaptığım düşüncesini taşıdığım için yeniden aday olmadım. Görev süremde hemşehrilerimden ve personelimden büyük destek gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

AKP'YE GEÇECEK..
Malatya merkezine 5 kilometre mesafede olan 6 bin nüfuslu beldenin girişindeki taka "Birlikte yaşadığımız 5 yıl için teşekkürler Topsöğüt" yazdırdığı afişle belde halkına veda eden Yağcı, görev süresinin bitimine 3 hafta kala, Saadet Partisi'nden de istifa etti.

Yağcı'nın, önümüzdeki Pazar günü AKP'ye geçeceği belirtilirken kendisi bu konuda "Politikada daha değişik açılımlar düşünüyorum. Onun için siyasete AK Parti saflarında devam edeceğim." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız