SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanın Vaadiydi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:31
Başkanın Vaadiydi
A- A+ PAYLAŞ

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı seçim vaatlerinde verdiği sözü yerine getirerek belediyeye bando ekibi kazandırdı. 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın 30 Mart yerel seçimler öncesi seçmenlerine vaat ettiği “Belediye Bandosu” ilk konserini verdi. Başkan Kantarcı, yaptığı açıklamada, “30 Mart seçimlerinde halkımıza vaat ettiğimi önemli işlerden bir tanesi de Çaycuma Belediye bandosunun kurulmasıydı. Seçildiğimiz günden itibaren başlayarak bu çalışmaları konser verecek hale getirdik. Devrek Belediye bandosunun şefi olan değerli büyüğüm o günden bu güne bandoyu yetiştirmek için gençlerimizi organize etti. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle de ilk konserini verdi. Bu güzel etkinliği Çaycuma ya kazandırmaktan dolayı son derece mutlu ve sevinçliyim. Bandomuzu yetiştiren ve hazır hale getiren hocamıza ve bandomuzun değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Umuyorum ve diliyorum ki bandomuz gelişerek, büyüyerek güçlensin ve Çaycuma da her olayda ve her etkinlikte yerini alsın ve halkımızı mutlu etsin aynı zamanda heyecanlandırsın istiyorum” diye konuştu. 

Çaycuma Belediye bandosunun şefi Süreyya Akkaş ise, “Başkanımızın talebi üzerine ilk çağırışta geldim. Neler yapabilir diye önerilerimi sundum. Başkanımızda onay vererek, “yetki sizin” dedi. Veysel müdürümüzle irtibata geçerek yetki verdiler. Hep beraber çalıştık. Son haline getirdik. İnşallah bundan sonra daha da iyi olacak. Geçmişimiz 5 ay gibi ama bu dönemde de bu kadar olabilir diye düşünüyorum. Bir bandonun meydana gelmesi için bir seneye ihtiyacımız var. Kısa dönemde arkadaşlarımızın özverili çalışması sayesinde bu hale getirdik” dedi. 

Öte yandan Çaycuma Belediyesi tarafından ilk kez kurulan belediye bandosu ilçe merkezinde halka konser verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız