SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu Anda Bana Gelen Bir Şey Yok""

0
Güncellendi - 2018-06-07 20:13:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar, "Adımın büyük kulüplerle anılması onurlandırıyor, yaşım daha 25. Bende büyük takımlarda olmak isterim. Şu anda bana gelen bir şey yok. Belki kulübümüze gelen bir şey vardır. Bunu başkanımız değerlendirir" dedi.

  Transfer dönemlerinde adı her dönem büyük kulüplerle anılan Sadık Çiftpınar, geleceğiyle ilgili ilk kez beIN Transfer’e konuştu.

  Çiftpınar, Süper Lig'de ilk sezonlarının kendisi ve takımı adına iyi geçtiğini ifade ederek, "Sezona başlarken, Malatyaspor ligden düşme ihtimali en yüksek takımlarından biri olarak gösteriliyordu. 5. haftada hocamız Erol Bulut geldi ve bize çok katkı verdi. Çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yerlisi, yabancısı, altyapıdan geleni ile birlikte. Ligi 43 puanla, 13. sırada başarılı bir şekilde bitirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah en iyisi olur" diye konuştu.

  Adının Galatasaray ile anılmasını da değerlendiren genç stoper, şunları söyledi: "Bende basından takip ediyorum. Fatih hoca ile en son Galatasaray maçından önce görüştük, merhabalaştık. Bize gelen herhangi bir şey yok. Kulüple de bir yıllık sözleşmem var. Adımın büyük kulüplerle anılması onurlandırıyor, yaşım daha 25. Ben de büyük takımlarda olmak isterim. Şu anda bana gelen bir şey yok. Belki kulübümüze gelen bir şey vardır. Bunu başkanımız değerlendirir."

  Milli takım hedefi bulunan Sadık Çiftpınar'ın transfer teklifleri ile ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

  UEFA'ya verilecek listede altyapıda yetişmiş oyuncu ekleme zorunluluğu olan sarı kırmızılların 2009-2013 yıllarında altyapıda olan Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ile ilgilendiği iddia ediliyor. Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın TFF 2.Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a kazandırdığı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'da transferin gözdeleri arasında yer alıyor. Genç savunmacının adı kulübe geldiğinden buyana bir çok kulüple anılıyor. Çiftpınar'ın özellikle Süper Ligin büyük kulüplerinin radarında yer alıyor.

  Başarılı bir sezon geçiren Sadık Çiftpınar, 28 karşılaşmada 2 bin 499 dakika süre aldı ve 6 sarı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cos han (5 yıl önce)
    Sadık iyi topçu .eksikleri tabiki var..adam gibi adam.kendini gelistirilse var yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Sadik savunmada iyisin ancak top hakimiyetinde sorun var teknik sıfır düz dan dun vurmayla senn ne Galatasaray alir ne de baska kulüp sen anca burada top oynarsın feyyaz hoca seni 3.lig den getirmese kaybolup gitmiştin kendini bu konularda geliştirmeye çalış
    0
    0
    Yanıtla