SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başkanla Telefonda Görüştük..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörlüğü için Hikmet Tanrıverdi yönetiminin görüştüğü isimlerden biri olan Rıza Çalımbay, şu anda yurt dışında bulunduğunu, Malatyaspor Başkanıyla telefonda konuştuklarını, Pazartesi günü biraraya geleceklerini söyledi.

Er TV'nin spor haberlerine telefonla bağlanan Çalımbay, soruları yanıtladı.

Çalımbay, kendisine getirilen teklifle ilgili soruya, "Dün başkanla telefonda görüştük. Ben şu anda yurt dışındayım, Pazartesi günü dönüyorum. Görüşmemizde de sadece konuştuk. Teklif için ne düşünüyorsun diye sordular. Tabi 2. Ligi kesinlikle düşünmüyordum. Ancak başkanı ve Malatya’yı da çok sevdiğim için görüşürüz dedik. Pazartesi günü tekrar biraraya gelip görüşeceğiz.." yanıtını verdi.

Çalımbay, koşullarının ne olacağı şeklindeki bir soru üzerine de, "Biraz önce söylediğim gibi 2. Ligde çalışmak diye birşey yoktu. Tabi 2. ligi küçümsemek gibi algılanmasın ama. Kafamda benim başka planlarım vardı. Hatta bu sene çalışmama gibi planlarım vardı, geçen seneden dolayı. Ama başkanla biraz konuştuk. Ben orada çalışmasam bile, başkanı da, Malatya’yı da çok seviyorum çünkü. Herhangi bir yardımcı olma açısından olsun, Pazartesi tekrar biraraya gelip konuşacağız."dedi.

Malatyaspor'un kendisi için cazibesinin ne olduğu yolundaki bir soruyu Çalımbay "Bu seneye bakmayın şansızlık yaşadı ama. Malatya köklü bir kulüptür. Yönetimiyle, taraftarıyla olsun. Oraya gelince çok iyi şeyler yapmak gerekiyor. Yönetim olsun, taraftar olsun, bunlara da çok büyük ihtiyaç var. Bu ikisi de çok kuvvetli. O yüzden.."diyerek yanıtladı.

Takımın mevcut kadrosu, gidenler ve kalanlarla ilgili bir soruya da Çalımbay, "Biz o kadar derine inemedik. Öyle birşeyi kabul ettikten sonra, değerlendiririz. Orada çok iyi oyuncular var. Gitmelerini istemeyiz ama gideni de zorla tutamayız, kim olursa olsun. O sorun değil."yanıtını verdi.

Çalımbay'ın, "Eğer anlaşırsanız, neler değişecek?" sorusuna verdiği yanıt ise şöyle:

"Malatya olur ya da başka bir yer olur, 2. Ligdeki bir takım olur, önemli olan o takımı lige çıkarmaktır. Onu yapmak için herşey göze alınır. Ama dediğim gibi mevcut kadrodaki oyuncuları korumak hedeflerden bir tanesi. Çok iyi bir kadrosu vardı Malatya'nın. 24’ünde bir kongre var zaten orada. O kongrenin durumuna göre de hareket edilir. Neyin ne olacağı belli değil daha."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız