SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlar Toplanacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör spor kulüplerinin başkanları bir araya gelerek, amatör kulüplerin sorunlarını masaya yatıracak.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi başkanlığında 3 Ağustos'ta bir araya gelecek olan 75 amatör spor kulübünün yöneticileri, amatör kulüplerin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışacak. Malatya ASKF Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya'da amatör spor kulüplerinin başkanlarının ilk defa bir araya geleceklerini ifade ederek, "1. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Başkanları Federasyonu toplantısı yapılacak. Tüm branşlarda 75 spor kulübümüzün katılacağı toplantıda, amatör
kulüplerin sorunları ve çözüm önerileri tartışılacak. Bu toplantı ilk olacağından güzel şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Bütün profesyonel sporların altyapısını amatör kulüplerin oluşturduğunu belirten Eserdi, "Amatör spor kulüpleri pek fazla gündeme gelmiyor. Kamuoyunda dikkat çekmek için uğraşıyoruz. Malatya'da amatör sporunu göz önüne çıkarmak için başkanlarımız büyük çaba harcıyor. Biz de yapacağımız bu toplantıyla amatör kulüplerimizin sorunlarını görüşeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız