SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlığa Aday

A- A+ PAYLAŞ

Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına aday olan Ömer Kalı, "Sendikalı olma ayrıcalığını işçiye yaşatacak ve hissettirecek faaliyetlerde bulunmak amacıyla Başkanlığa aday oldum" dedi.

Malatya Belediyesi Basın-Yayın Müdürlüğü'nde görev yapan ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı'na aday olan Ömer Kalı, "Ramazan Bayramından sonra Hizmet İş Sendikası Malatya Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapılacaktır. Yapılacak olan bu kurulda, 4 yıl boyunca görev yapacak olan Sendika Başkanı ile yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin seçimi yapılacaktır. Hizmet-İş Sendikası Malatya'da 15 yılı aşkın bir süredir faaliyette olup, güçlü ve etkin bir sendikadır. Şu anda Malatya
Belediyesi başta olmak üzere, Malatya Belediyesi'ne bağlı Fuarcılık ve Motaş şirketlerinin yanı sıra 20'nin üzerinde ilçe ve belde belediyelerinde yetkili durumdadır. Sendika üyesi arkadaşlarımın istek ve hedefleri doğrultusunda, mevcut sendika yönetiminde görülen aksaklıkları gidererek, işçilerin yasal haklarının yanı sıra, sendikal haklarını koruyup, sendikalı olma ayrıcalığını işçiye yaşatacak ve hissettirecek faaliyetlerde bulunmak amacıyla Başkanlığa aday oldum" ifadelerini kaydetti.

Kalı sözlerine şöyle devam etti:

"Amacımız; işveren ile işçinin sevgi, saygı ve barış ilişkileri çerçevesinde, herkesin işini hakkıyla yaptığı ve emeğinin karşılığını da hakkıyla aldığı, işçinin, işvereni yücelttiği, işverenin de işçiyi koruyup kolladığı, hakkını fazlasıyla ödediği sendikacılık anlayışı çerçevesinde, bir çalışma ortamının sağlanmasıdır. Bu anlayış çerçevesinde işçi arkadaşlarımızın iş güvenliği başta olmak üzere, gerek ücret ve gerekse de sosyal haklar açısından asgari geçim standardının üzerinde bir imkan sağlamak ve nihayetinde Türkiye İstatistik Kurumu Verilerinin belirlediği Yoksulluk sınırının üzerinde bir hak almak temel hedefimiz olacaktır. Bu hedeflerimizi gerçekleştirecek, hatta daha da üzerine çıkacak güç, gerek Malatya Belediyesi'nde, gerek Fuarcılık ve Motaş Şirketlerinde ve gerekse de ilçe ve belde belediyelerinde çalışan bin 200 civarındaki üyemizde fazlasıyla mevcuttur."

Kalı, Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nde görev yapıyor.

Hizmet- İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı görevini halen Selahattin Yahşi yürütüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız