SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlığa Kangal Seçildi

A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Topsöğüt Beldesi'ndeki 4. Olağan Kongresi'nde başkanlığa Halit Kangal seçildi. 
 
Beldede yapılan kongreye, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer katıldı. 
 
"BÜYÜK DÜŞÜNMELİYİZ"
 
Kongrede konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Kongreler yenilenme, yeniden güç kazanma, yeniden heyecan kazanma, gücümüze güç katacağımız partimizin en önemli faaliyetlerinden biridir. Geçmişte beldemizde görev yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti kurulduğundan bugüne teşkilatların gayret ve çalışmalarıyla, dualarıyla sürekli büyüyen, gücüne güç katan ve halkla irtibatını koparmayan bir partidir. Gerek bulunduğumuz belde itibariyle, gerek bulunduğumuz ilçe itibariyle gerekse Malatya itibariyle bizlerin büyük düşünmesi gerekiyor. Başbakanımıza layık, onun yolunda hizmet edebilecek kadrolar olarak hareket etmemiz lazım. Teşkilatların en önemli görevi iktidarımızın hizmetlerini halkımızla paylaşmaktır" dedi. 
 
"BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"
 
Birlikten kuvvet doğar diyen Milletvekili Öznur Çalık ise, " Biz biliyoruz ki bu kuvvet 10 yıldır iktidarda. Sizin verdiğiniz desteklerle milletimizden aldığımız destekle 10 yıldır iktidardayız. Dünyanın Avrupa'nın, Türkiye'nin yıldızı Recep Tayyip Erdoğan sizlerin verdiği destekle bugün tüm Türkiye'nin yüzünün akı olmuş vaziyettedir. Biliyorlar ki Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan mazlumun yanındadır. Haksızlıkların karşısındadır. Bütün milletimizin duaları Başbakanımızla beraberdir. Biliyorum ki o duaların yüzü suyu hürmetine yüce Rabbim Başbakanımızı Türkiye'ye, bize ve dünyaya bağışlayacaktır" dedi. 
 
"SEN KAVGASINA GİRİLMEMELİ"
 
Milletvekili Mustafa Şahin de yaptığı konuşmada, "Teşkilatlar denilince birlik ve beraberlik akla gelir. Birbirlerine saygı ve sevgi, kucaklaşma bir arada hareket etme, doğruyu bulmak için fedakarlıklarda bulunmak akla gelir. Bugüne kadar bu doğrultuda hareket eden AK Partiye gönül veren herkesin bu minvalde olması bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Bugün eğer bizimle beraber aynı endişeleri taşıyan, aynı çileyi çeken ve bizimle aynı hedefe koşan Başbakanımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Bizim almış olduğumuz kültür, temeldeki felsefemiz gereği kongrelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde geçer. Biz bu siyasi hareketimize leke getirecek hiç kimseyle bir arada olmadık. Teşkilatlar olarak ben değil biz mantığıyla hareket ediyoruz. Biz olursak değer bulmuş oluruz. Sen ben kavgasına girersek hiçbir şeye nail olunamaz" ifadelerini kullandı. 
 
Olağan genel kurula tek liste ile gidilirken, önceki başkan Hasan Kızılca aday olmadı. AKP Topsöğüt Belde Başkanlığı'na Halit Kangal seçildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız