SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlığa Yeniden Şeçildi

A- A+ PAYLAŞ

Kamu-Sen'e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Malatya Şubesi 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Tarım İl Müdürlüğü Bitki Koruma Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Cumali Sevim dışında aday çıkmadı. Gerçekleştirilen seçim sonucunda mevcut bütün oyları alan Türk Tarım-Sen 26. No'lu Şube Başkanı Cumali Sevim, tekrar başkanlığa seçildi.
Türk Tarım-Sen 26. No'lu Şube Başkanı Cumali Sevim, kongrede yaptığı konuşmada, "Dünyanın hiçbir ülkesinde 8 yıllık bir iktidar döneminde yüzde 860 büyümüş bir sendika görülmemiştir. Memur-Sen 2002 yılında 41 bin üyeye sahipken, şimdi 390 bin üye sayısına ulaşması manidardır" diyerek Memur-Sen'i iktidar yanlısı olmakla eleştirdi.
Sevim, memur maaşlarına yapılan pazarlıkta yalnızca, Türkiye Kamu-Sen'in olduğunu savunarak, "Memurları temsil ettiği iddia edilen diğer sendika ve konfederasyonlar nerededirler? Kafalarını neden kuma gömmüşlerdir? Bizler, onların da burada, yanımızda, memurlarımız için mücadele vermelerini beklerdik" dedi.

Gerçekleştirilen seçimde, Cumali Sevim tekrar Şube Başkanlığı'na seçilirken, yönetim şöyle oluştu:
"Ahmet Uz - Şube Sekreteri, Gökmen Karakaş - Şube Mali Sekreteri, Taner Erdoğan - Şube Teşkilat Sekreteri, Emine Cengiz - Şube Eğitim ve Toplu Görüşme Sekreteri, İsmail Turanoğlu - Şube Mevzuat Sekreteri ve Turan Ulu - Basın ve Sosyal İlişkiler Sekreteri."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız