SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlık Halayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:27
Başkanlık Halayı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Malatya Adliyesi'nden mazbatasını alan Kızıldaş'ı, Arguvan'da coşkulu kalabalık karşıladı. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte halay çeken Kızıldaş, "Ülkemizde olduğu gibi Arguvan İlçemizde de çok önemli bir seçim sürecinden geçtik. Seçimin sonucuna yönelik zaman zaman farklı söylemler olsa da, Arguvan ve Arguvanlılara yakışan bir sonuçla bir aradayız. Bu hepimizin başarısıdır. Hep birlikte Arguvan'ın büyümesi ve gelişmesi için çalışacağız" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, Arguvan'ın küçük ve şirin bir ilçe olmasına rağmen, isminin dünya tarafından bilinen bir ilçe olduğunu belirtti. Arguvan'ın gelenek, görenek ve yaşam biçimiyle dünya tarafından tanındığını kaydeden Kiraz, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak Arguvan'da belediyeyi almamızın ayrı bir önemi var" diye konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, görevi vefat eden belediye başkanı Hüseyin Taştan'ın yerine vekaleten bakan Olcay Çopur'dan devraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız