SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlık İçin 3 Aday Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:24:03
Başkanlık İçin 3 Aday Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın genel kurulunda başkanlığa İzzet Demirci seçildi.

Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın Genel Kurulu, Malatya Öğretmenevi’nde yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Vekili Orhan Özbek’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut Başkan Cemil Çolak, İzzet Demirci ve Servet Ay aday oldu. Genel Kurul’a Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve oda üyeleri katıldı.

Özbek’in Malatya’ya ve esnafa yakışır şekilde yapılmasını istediği genel kurulda oda başkan ve yönetim ile denetim kurulu üyelerinin maaş ve huzur hakkı almaması içinde karar alındı. Yapılan seçimde toplam 408 üye oy kullanırken, 3 oy geçersiz sayıldı. Seçimde İzzet Demirci 205 oy alarak Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı seçilirken, Cemil Çolak 173 oy, Servet Ay ise 27 oy aldı.

İzzet Demirci başkanlığında Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Yönetim Kurulu’na; İsmail Fırat, Mehmet Doğan, Yusuf Buluş, Hüseyin Çanak, Mehmet Türkmen ve Fatih Suvay seçildiler. Denetim Kurulu’na ise Murat Yeşilova, Yunus Daşan ve İdris Çetin getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız