SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkanlık İçin İmza Kampanyası

0
Güncellendi - 2016-11-13 22:39:21
Başkanlık İçin İmza Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Anadolu 1071 Platformu tarafından Başkanlık sistemine destek için başlatılan imza kampanyası tamamlandı.

Anadolu 1071 Platformu tarafından başlatılan ve dört gün süren imza kampanyası bugün itibariyle sona erdi. Soykan Parkı önüne kurulan ve başkanlığa evet yazısı asılan stantta, Başkanlık sistemine destek için başlatılan kampanyaya 17 bin civarında kişi destek verdi.

Dört gün önce başlayan imza kampanyasının bugün son bulduğunu belirten Platform Başkanı Tahir Toptaş, “Hedefimiz beş bindi şuana kadar 17 bin civarı imza topladık. Malatyalılar kampanyamıza büyük bir teveccüh gösterdi, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Bir günde işsizlik için, asgari ücretin yetersizliği için, ulaşımın pahalı olmaması için, belediyenin aldığı vergilerin ve su fiyatlarının fazla alınmaması için, sağlıkta, milli eğitimde yaşanan rezaletler için, sorma ver paralarının alınmaması vb. olumsuzluklar için kampanya düzenleseler, inanın dişimi kıracağım! Başkalık gelince sanki Ay'a çıkacaksınız!
    0
    0
    Yanıtla