SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkansız, Teknik Direktörsüz!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, bu kez başkansız ve teknik direktörsüz Orduspor'dan 4 gol yerken,Malatyaspor teknik direktörü Kadir Özcan (sağdaki fotoğrafta) "Biz oynadık, Ordu kazandı" iddiasında bulundu.

"DAHA FARKLI OLMALIYDI.."
Karşılaşma sonrası düzenlen basın toplantısında konuşan Orduspor Antrenörü Ahmet Apaydın, 90 dakika oyunun mutlak galibiyetin Orduspor'un olduğunu söyledi. Seyircileri ile buluştukları ilk maçta güzel bir futbol ile istedikleri sonucu aldıklarını belirten Apaydın, "90 dakika boyunca oyunun mutlak hakimi bizdik. Zaten bunu izlediğimizde net olarak görüyoruz. Kaçırdığımız gol sayısına da baktığımızda normalde maçın daha farklı olması gerekiyordu. Biz 4 gol attığımız gibi futbolu da çirkinleştirmeden bütün oyunun insiyatifini elimizde tuttuk ve istediğimiz sonucu aldık. Gelecek günlerde Orduspor istikrarlı bir şekilde daha büyük zevkler verecek. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

ÖZCAN'IN İDDİASI İSE..
Hemşehrisi olan AKP'li bir siyasinin özel ricasıyla Malatyaspor teknik direktörlüğü görevine getirildiği ve alınan başarısız sonuçlar yüzünden camiada son günlerini yaşadığı öne sürülen, yönetimindeki Malatyaspor 5 resmi maçın 3'ünde 4'er gol yeme başarısızlığını gösterince bir kez daha dikkatleri üzerinde toplayan Malatyaspor Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan da kendilerinin oynadığını, ancak Orduspor'un kazandığını iddia etti..

Her şeye rağmen Orduspor'a galibiyetten dolayı tebrik ettiklerini belirten Özcan, "Orduspor'da kadro yapısı olarak bu liglerin en iyisi takımlarından birisi. Kadrosunun hepsi A kategorisinin üzerinde oyuncular. Ancak oyun geneline bakıldığında özellikle ikinci yarıya Malatyaspor mağlubiyeti hak etmedi. Oynayan taraf biz, kazanan taraf maalesef Orduspor oldu. Geçen hafta da savunmadaki aynı hatalarımızdan dolayı goller yedik. Savunmada Fenerbahçe'de forma giymiş Alper gibi bir adam üst üste hata yaparsa golleri yiyorsunuz. Bizim en büyük sıkıntımız golcü oyuncu alamamamız. Ancak, Malatyaspor ileri haftalarda mutlak suretle düzelecektir" diye konuştu.

BAŞKANI YOK, TEKNİK DİREKTÖRÜ YOK..
Malatyaspor'u kendi sahasında 4-2 mağlup eden Orduspor, sezona Vali Yardımcısı olan başkanının istifa etmesi ve teknik direktör getirilememesi nedeniyle de "başkansız ve teknik direktörsüz" başladı ve bu durum sürüyor.

Orduspor'un teknik patronu Ahmet Apaydın, takımın antrenörü ve teknik direktör olmadığı için bu görevi üstlendi.

Orduspor Kulübü'nün 26 Eylül'de yapılacak kongresinde başkan seçilmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız