SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkasına Tahammülleri Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:44
A- A+ PAYLAŞ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, "Türk milleti hiçbir zaman teröristlerle masaya oturmamıştır" dedi. 

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Dedeoğlu, MHP İl Teşkilatı'nda partililere hitap etti.

Dedeoğlu, 'çözüm süreci diye bir şey yoktur' ifadelerini kullanarak, şunları söyledi: "Bir problem mi vardı da, ortaya çözüm sürecini attılar. Bizim MHP olarak kimseyle bir problemimiz yok. Biz Türkiye'de yaşayan 77 milyon insan olarak birlik ve beraberlik içerisinde bin yıldan beri yaşamışız, hiçbir problemimiz yok. Bir çözüm süreci çıkarttılar. Teröristlerle, çözüm süreci diye bir olayı başlatmışlar. Bunu asla kabul etmeyiz. Türk milleti hiçbir zaman teröristlerle masaya oturmamıştır. Türk milletine bunu da yaşattırdılar. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Biz bunu MHP olarak asla kabul etmeyiz. Çözüm süreci diye bir şey yoktur."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT'in içerisinde bir grubun CHP'ye operasyon yapmaya çalıştığı' yönündeki iddialarını da değerlendiren Dedeoğlu, "Mevcut iktidarın kendilerinden başka hiç kimseye tahammülleri yok. Ne muhalefete ne de eleştirenlere asla tahammülleri yok. Buda onun bir sonucu olarak, 'şu partiyi karıştırın, bu partiyi karıştırın' bunlarla uğraşıyorlar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız