SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkentte Komşu Dayanışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:35:35
Başkentte Komşu Dayanışması
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da bir araya gelen Elazığlılar ve Malatyalılar, iki komşu kentin dayanışmasını sergilediler.

Kardeşlik, dayanışma  ve dostluk  adına  toplanan  Ankara’daki Elazığ ve Malatya Derneği  yöneticileri ve üyeleri  görüş alış verişinde bulunmak üzere  Ankara Maltepe’de ki “Elazığ Kültür Derneğinde “ bir araya geldiler.

Toplantıya Ankara  Malatyalılar Derneği'nden Başkan  Yakup Demir’in  yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden  Atilla Özdemir, Bahadır Şahin, Battal Yıldız, Medine Ayaz, Özcan Karakuş Erdoğan, Süleyman Bilgili'nin yanı sıra  üye Hüsnü Yelbay  katıldı.

Ayrıca  daha önceki tarihlerde Malatya’da Elazığ- Malatya Dostluk Gecesini tertiplemiş olan Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat  Derneği  başkanı Mehmet Balkış da  görüş ve önerilerine başvurulmak  üzere Ankara Malatyalılar Derneği'nin daveti üzerine toplantıda hazır bulundu.

Ev sahibi olan Ankara Elazığ Kültür Derneği'nde ise  Başkan Prof Dr.  Haşim Çakırbay, Başkan yardımcıları Sadiye İskender, Mehmet Ergün, Muzaffer Demir, Mustafa Ekmekçi ve Genel Sekreter Erdal Açarlar  Malatyalı konuklarını ağırladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız