SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basket Müsabakaları

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:58
Basket Müsabakaları
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Basketbol Ligi Yıldız Bayanlar kategorisinde 2 müsabaka oynandı. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda Konak takımları gülen taraf oldu. Günün ilk müsabakasında Konak Akademi Spor (B) takımı ile Maraton Spor (B) takımı karşı karşıya geldi. Özlem Karanfil - Aysun Öz hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ilk iki periyodunda iki takımda sayı üretmekte zorlandı. Karşılıklı ataklardan eli boş dönen iki takım ilk yarı itibariyle fazla sayı üretemedi. Müsabakanın ikinci yarısında daha iyi bir performans ortaya koyan Konak Akademi Spor (B) takımı, karşılaşmadan 54-35 üstün ayrıldı. Yıldız Bayanlarda günün ikinci müsabakasında Konak Akademi Spor (A) takımı ile Maraton Spor (A) takımları karşı karşıya geldi. müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir performans ortaya koyan Konak Akademi Spor (A) takımı, müsabakayı 84-22 kazandı. Müsabakayı Nevzat Kaya - Volkan Duman hakem ikilisi yönetti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız