SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol 12. Grup Maçları Başladı

0
Güncellendi - 2016-01-28 02:28:07
Basketbol 12. Grup Maçları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 12.Grup 2. Devre maçları Malatya'da başladı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki maçlara Muşspor, Diyarbakır Siverekliler Derneği, Mardin İdmanyurdu, Diyarbakır Bağlar Belediye, Tunceli İl Özel İdare ve Hakkari Gençlik takımları katılıyor.

Malatya Basketbol İl Temsilcisi Hasan Ali Epik, "Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 12.Grup 2. Devre müsabakalarının Malatya'da oynanması bizleri sevindirdi. Gelen takımları burada en iyi şekilde ağırlayarak Malatya'dan memnun ayrılmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Burada ilk üç sırayı alan takımlarımız bir üst tura çıkacaklar. Tütün takımlarımıza başarılar dilerim." dedi.

Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız