SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Aday Hakem Kursu Açılıyor

0
Güncellendi - 2017-03-31 01:42:11
Basketbol Aday Hakem Kursu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Aday Hakem Basketbol Kursu’nun açılacağı bildirildi.

Basketbol Malatya İl Temsilciliği 10-13 Nisan tarihleri arasında Malatya’da Aday Basketbol Hakem Kursu’nun açılacağını duyurdu.

Kursa katılmak isteyen adayların 10 Nisan tarihine kadar Basketbol Malatya İl Temsilciliği tarafından istenen evrakları, il temsilciliğine vermeleri gerekiyor.

Evrakların teslim edilmesinin ardından kurs 10-11-12 Nisan tarihlerinde Atatürk Spor Salonu Toplantı Salonu’nda 17.00’da başlayacak. Kurs kapsamında 13 Nisan saat 09.00'da ise sınav yapılacak.

ARANAN ŞARTLAR

  1. a) T. C. vatandaşı olmak,
  2. b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
  3. c) 18 – 30  yaş arasında olmak,
  4. d) Sağlık durumunun hakemlik yapmaya elverişli olduğunu doktor Raporu ile belgelemiş olmak,
  5. e) Yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hüküm giymemiş bulunmak, E-Devlet üzerinden Sabıka Kaydı çıktısı
  6. f) Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü veya Federasyon tarafından altı ay veya daha fazla ceza verilmemiş olmak.

BÜYÜKLER LİGİ İÇİN DUYURU

Öte yandan Büyükler Basketbol Ligi için başvurular sona eriyor.

Basketbol Malatya İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, “Büyükler ligine katılacak olan takımların 31 Mart 2017 tarihine kadar İl Temsilciliğine müracaatta bulunup gerekli Lisans işlemlerini de 10 Nisan 2017 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Büyükler kategorisine katılacak olan takımların kadro yapıları Yerel Lig Yarışma yönergesinde belirtilen şekilde olacaktır. 12-3 Bir sezonda bir oyuncu, birbirini takip eden yıldız ve Genç, Genç ve Büyük gibi sadece 2 kategoride oynayabilir.Genç oyuncu Büyükler kategorisinde oynayabilir” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız