SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol BAL'da Kur'a Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:46
Basketbol BAL'da Kur'a Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde (EBBL) 2015-2016 sezonunun kuraları çekildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu basın toplantı odasında gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF Ligler Direktörlüğü Yetkilileri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yetkilileri ile EBBL kulüp temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, “Yoğun bir bölgesel lig dönemi olacak. TB3L’yi kurduktan sonra 53 takımla başladık ve 48 takımla da sezonu tamamladık. Sizlere layık olabilmek için en düzgün, sizlerin birbirinizle organizasyonlarınızda en ortada durarak basketbola katkı sağlayan bir kurum olmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerle çalışmaktan çok mutluyuz. Bu sene 32 takım daha artış oldu ve TB3L’yi bile geçmiş durumdayız. Demek ki basketbolun emekçileri doğru yolda. Bu konuda çok güzel işler yapıldığına inanıyorum. Ligin her geçen yıl daha da kaliteli olduğunu düşünüyorum. EBBL takımları da olsa şehirlerin takımlarıyla özdeşleşmelerini diliyoruz” dedi.

Kura çekimi sonucu Malatya’nın bulunduğu grup şöyle oluştu: 

Çat Gençlik, Üniversiteler Gençlik, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Maraşgücü, Erzincan Gençlik, Sivas Gençlik, Uğur Spor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız