SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Grubu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:10:44
Basketbol Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası'nda Diyarbakır Dicle Okullarıspor, şampiyon oldu. 
     
Bölge Şampiyonası'nın finalinde Malatya Basketbolspor Kulübü ile Diyarbakır Dicle Okullarıspor karşı karşıya geldi. 
     
Atatürk Spor Salonu'nda Fatih Murathan ile İhsan Sekman hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Diyarbakır Dicle Okullarıspor, ilk periyodu 20-11 üstün tamamladı. 
     
İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Diyarbakır Dicle Okullarıspor, ilk yarıyı 41-17 önde tamamladı. Üçüncü çeyrek ve final periyodunda da üstünlüğünü koruyan Diyarbakır Dicle Okullarıspor, maçı 70-36 kazanarak bölge şampiyonu oldu. Diyarbakır Dicle Okullarıspor Antrenörü Gökhan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi. 
     
Bölge şampiyonluğunu hak ettiklerini kaydeden Yıldırım, 18-22 Nisan'da Isparta'da yapılacak Anadolu Şampiyonası'na katılacaklarını belirtti. 
     
Yıldırım, Isparta'da da Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirerek, ''Diyarbakır, basketbolda son yıllarda ivme kaydetti. Son 2 yıldır NBA seçmelerine giden sporcularımız oldu. Bunun yanında alt yapıda da iyi işler yapıyoruz'' dedi. 
     
Diyarbakır'ın basketbol 1 ve 2. Liglerinde takımları olması gerektiğini ifade eden Yıldırım, ''İş adamlarımızın bu işi biraz daha sahiplenmesi gerekiyor. Artık bu şampiyonluklarda onlara güzel bir sinyal olsun'' diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız