SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Kampı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:39:41
Basketbol Kampı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Amerika Büyükelçiliği’nin sponsorluğunda Malatya’da gerçekleştirilen 12 Dev Adam Uluslar Arası Basketbol Eğitim Kampı ödül töreniyle sona erdi.

Bu yıl 11’incisi Malatya’da düzenlenen 12 Dev Adam Uluslar Arası Basketbol Eğitim Kampı’na İnönü Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda eğitim gören 190 sporcu, Amerikalı koçlar tarafından uygulanan program kapsamında kamp çalışmalarına tabi tutuldu.

Kampın son gününde ödül töreni düzenlendi. Kampta, ortaya koydukları başarılı performansla Samsun 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğrencisi Buğra Sağkol ile Amasya 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğrencisi Kadir Dilekmen’e kampın baş antrenörü Chris Dial tişört verdi. Öte yandan kampın en çalışkan antrenörü Niğde 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Aydın Çertel seçildi. Dial, Çertel’e de tişört hediye etti.

Ayrıca kamp çalışmaları esnasında sporcularla yakından ilgilenen Samsun 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Prof. Dr. Selim Aytaç, Tokat 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Yasin Doğan ve Şanlıurfa 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Evrim Yavuz’a taktik board takdim edildi.

Ödül töreni sonrası kısa bir konuşma yapan Kamp Antrenörü Chris Dial, “Kampı düzenlediği için TBF’ye çok teşekkür ediyorum. İnönü Üniversitesine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya çok güzel bir şehir ve çok beğendim. Koç ve öğrencileri tebrik ediyorum. Çok güzel iş çıkardınız. Kampa ilk geldiğiniz günden daha iyi durumdaysanız biz başarılı olmuşuz demektir” dedi.

Öte yandan kampı yöneten Amerikalı koçlara da, Türk antrenörler tarafından kampın anısına çeşitli hediyeler verildi. Kampın baş antrenörü Chris Dial’a, fincan seti hediye edilirken, kampın tek Bayan Amerikalı koçu Brittany Fowler’a 2 adet emzik verildi. Joey Tate ve Mitchell Lawrence’ye ise şekerlik hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız