SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Ligi Programı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Basketbol Ligi'nde Yıldız Erkek, Genç Bayan ve Küçük bayanlarda müsabakalara devam edilecek. 
 
Yıldız Erkeklerde Cumartesi günü saat 12.00'da Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabakada Malatya Basketbol (A) ile Gençlik Spor (B) karşı karşıya gelecek. Bu müsabakanın ardından 13.30'da Malatya Spor (B) ile Maraton Spor mücadelesi başlayacak. Cumartesi gününün Yıldız Erkekler kategorisindeki son müsabakası ise saat 18.00'da Malatya Spor (A) ile Turgut Özal Anadolu Lisesi arasında oynanacak. Yıldız Erkeklerde Pazar gününün programı ise şöyle; 17.00 Esenlik Belediye Spor - Gençlik Spor (A), saat 18.30 Turgut Özal Koleji - Malatya Basketbol (B). Genç bayanlarda ise heyecan tek mücadeleyle devam edecek. Sancaktar Spor, Konak Akademi (A) takımıyla Cumartesisi günü 15.00'da Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Küçük Bayanlarda ise, iki mücadele oynanacak. Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabakaların programları şöyle; 09.00 Sancaktar Spor - Maraton Spor, 10.30 Gençlik Spor - Konak Akademi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız