SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Ligi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi'nde Küçük Bayanlar ve Yıldız Erkeklerde müsabakalara devam edildi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda, küçük bayanlarda; Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü B Takımı, Hidayet İlköğretim Okulu'nun karşılaşmaya çıkmaması nedeniyle 20 - 0 (hükmen) yendi. Küçük bayanların bir diğer maçında ise, Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü A Takımı ile Yıldız Basket Spor karşı karşıya geldi. Müsabakayı Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü A Takımı 78 - 29 kazandı. Müsabakanın birinci periyodu 20 - 4, ikinci periyodu 16 -12, üçüncü periyodu 21- 2, dördüncü periyodu ise 21 - 11 sona erdi.

Yıldız Erkeklerde ise birbirinden heyecanlı müsabakalar oynandı. Günün ilk maçında Malatya Belediye Spor B Takımı ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü B Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Malatya Belediye Spor B Takımı 63 - 27 kazanırken; birinci periyot 13 - 2, ikinci periyot 15 - 7, üçüncü periyot 17 - 2, dördüncü periyot 18 - 16 sona erdi. Günün ikinci maçında ise, Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü B Takımı ile Bilim Koleji Spor karşılaştı. Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü B Takımı müsabakayı 65 - 54 kazandı. Müsabakanın birinci periyodu 16 -13, ikinci periyodu 18 - 14, üçüncü periyodu 14 - 14, dördüncü periyodu ise 17 - 13 sona erdi. Malatya Spor - Öz Dilek Belediye Spor arasındaki maç ise nefesleri kesti. İki takımın karşılıklı basketleri seyircilere zevkli bir müsabaka izlettirirken, Öz Dilek Belediye Spor müsabakayı 80 - 72 kazandı. Müsabakanın birinci periyodu 12 - 24, ikinci periyodu 12 - 20, üçüncü periyodu 24 - 19, dördüncü periyodu ise, 25 - 17 sona erdi. Günün bir diğer
maçında ise, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü A Takımı ile Malatya Basket Spor karşı karşıya geldi. 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü A Takımı müsabakayı 68 - 56 kazandı.

Müsabakanın birinci periyodu 19 - 11, ikinci periyodu 8 - 15, üçüncü periyodu 16 - 10, dördüncü periyodu ise, 25 - 20 sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız