SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Müsabakaları..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:20:27
Basketbol Müsabakaları..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi’nde küçük ve genç erkekler kategorilerinde ilk hafta müsabakaları oynandı. 

2012-2013 sezonunun ilk müsabakası Atatürk Spor Salonu’nda Sancaktar Spor ile Maraton Spor arasında oynandı. Müsabakaya iyi başlayan Maraton Spor, ilk periyotta rakibine karşı büyük bir üstünlük kurdu. Rakibine fazla sayı şansı tanımayan Maraton Spor ilk periyodu 12-2 üstün tamamladı. İkinci periyotta iki takımda sayı üretmekte zorlandı. Karşılıklı pas hatalarına sahne olan ikinci periyotta Sancaktar Spor 5, Maraton Spor da 4 sayı üretebildi.

Devre arası sonrası Maraton Spor üçüncü periyoda bir hayli istekli başladı. Oyuna ağırlığını koyan Maraton Spor, üçüncü periyotta 18 sayı üreterek sayı farkını açtı. Son periyot iki takımın karşılıklı sayılarıyla geçildi. Sancaktar Spor aradaki sayı farkını eritemedi ve müsabaka 46-22 Maraton Spor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Günün ikinci müsabakasında Malatya Basketbol ile Malatya Basketbol Akademi karşı karşıya geldi. İlk periyoda iyi başlayan Malatya Basketbol, rakibinin de top kayıplarını iyi değerlendirerek, periyodu 22-12 üstün tamamladı. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koyan ve rakibine fazla sayı şansı tanımayan Malatya Basketbol 34 sayı üreterek, devreye 56-19 üstün girdi.

Devre arası sonrası iki takımda üçüncü periyodun ilk saniyelerinde karşılıklı sayı üretti. Daha sonra oyundaki üstünlüğünü tekrar hissettiren Malatya Basketbol periyotta 27 sayı üreterek, farkı daha da açtı. Son periyotta rakibinin direncini kıran Malatya Basketbol 36 sayı üretirken, müsabakayı 119-40 kazandı.

Genç erkekler ligi ise Turgut Özal Koleji ile Gençlik Hizmetleri ve Spor (A) takımı arasında oynanan müsabakayla başladı. Turgut Özal Koleji, baştan sona üstün götürdüğü müsabakayı 85-16 kazandı.

Günün ikinci müsabakasında Yıldızlar Basketbol’un maça çıkmaması nedeniyle 1932 Malatya Gücü rakibini hükmen 20-0 yendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız