SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Şampiyonası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-12-13 05:02:52
Basketbol Şampiyonası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yıldız erkek ve kız basketbol il şampiyonası" sona erdi.

Tecde Spor Salonu'nda düzenlenen maçlarda, kızlar kategorisinde 9, erkeklerde ise 11 okul takımı mücadele etti.

Kızlar finalinde Dilek Ortaokulu, Özel Malatya Doğa Ortaokulunu 65-13 yenerek il şampiyonu olurken, erkeklerde ise Özel Malatya Final Ortaokulu, Özel Malatya Çınar Ortaokulunu 77-39 yenerek birinciliği elde etti.

İl şampiyonu olan takımlar, grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara, kupa ve madalyalarını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Murat Kılınç, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Müdürü Mehmet Durmuş Özgül ve okul müdürleri verdi.

Şampiyonada ERKEKLERDE Özel Malatya Final Ortaokulu birinci, Özel Malatya Çınar Ortaokulu ikinci, Vali Galip Demirel Ortaokulu üçüncü, TED Malatya Koleji dördüncü, KIZLARDA Dilek Ortaokulu birinci, Özel Malatya Doğa Ortaokulu ikinci, Atatürk Ortaokulu üçüncü, Özel Final Ortaokulu da dördüncü oldu.

AA- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Burak (6 yıl önce)
    İLÇE MÜDÜRÜ MEHMET OZGÜL'E Müsabakaları boyunca öğrencilerimize ve ailelerine göstermiş olduğu destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla