SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Takımları Yarı Finalde

0
Güncellendi - 2020-01-20 18:40:03
Basketbol Takımları Yarı Finalde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya basketbol erkek ve kız takımları, Adıyaman’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final Müsabakalarına başarılı bir performans sergileyerek, ANALİG’de yarı finalde mücadele etme hakkını kazandı. 

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları, 17-19 Ocak tarihlerinde Adıyaman’da gerçekleştirildi. 

12 kız 12 erkek takım olmak üzere yaklaşık 200 sporcunun yer aldığı çeyrek final müsabakaları birbirinden çekişmeli geçti. 

Malatya erkek basketbol takımı, çeyrek finalde oynadığı 3 müsabakayı da kazanarak grubunu birinci tamamladı. Kız takımı ise 3 müsabakadan 2’sini galip tamamladı ve grup ikincisi oldu. 

Malatya basketbol erkek ve kız takımları, Adıyaman’daki Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final Müsabakalarında başarılı bir performans ortaya koyarken, 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Giresun’da gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Yarı Final Müsabakalarında mücadele etme hakkını kazandılar. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Adıyaman ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakalarında ilimizi temsilen hem kız hem de erkek takımımızın yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanmaları bizleri oldukça mutlu etti. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyorum. Takımlarımıza 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Giresun ilinde yapılacak olan Yarı Final Müsabakalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız