SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Turnuvası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:08:32
Basketbol Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, “Amatör Spor Haftası” dolayısıyla düzenlenen basketbol turnuvası kıyasıya bir çekişmeye sahne olurken, Malatya Basketbol, finalde Maraton Spor'u yenerek, birincilik kupasını aldı.

“Amatör Spor Haftası” dolayısıyla Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından basketbol turnuvası düzenlendi. Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve bir gün süren turnuvaya; Malatya Basketbol Spor Kulübü, Maraton Spor Kulübü, Yıldızlar Basketbol Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü katıldı.

Turnuvada, Yıldızlar Basketbol’u 70-56 yenen Maraton Spor ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nü 73-12 yenen Malatya Basketbol finalde karşı karşıya geldi.

Büyük bir çekişmeye sahne olan final müsabakasını 70-59 kazanan Malatya Basketbol Spor Kulübü, turnuvanın birincisi oldu. Maraton Spor turnuvada ikinciliği elde ederken, Yıldızlar Basketbol üçüncü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ise dördüncü oldu.

Turnuvanın ardından kupa töreni düzenlendi. Turnuvanın birincisi Malatya Basketbol Spor Kulübü’ne kupasını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen takdim etti.

Turnuvanın ikincisi Maraton Spor kupasını, Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci’nin elinden aldı. Turnuva üçüncüsü Yıldızlar Basketbol’a kupasını Atatürk Spor Salonu Amiri Şemsettin Öner takdim ederken, turnuvanın dördüncüsü Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün kupasını Okul Sporları Sorumlusu Yalçın Aydın verdi.

Kupa töreni sonrası konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, turnuvaya katılan takımları tebrik ederek, “30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Amatör Spor Haftası kutlanmaktadır. 81 ilde ilk kez bu yıl yapılan hafta etkinlikleri çerçevesinde basketbol turnuvamızı gerçekleştirdik” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız