SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol ve Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Polis Haftası dolayısıyla basketbol ve satranç turnuvası düzenlendi. Basketbolda Adafı Kartalspor takımı birinciliği elde ederken, satranç turnuvasında derece alan sporculara da ödül verileceği bildirildi.

BASKETBOL..
Basketbol turnuvasında Adafı Kartalspor birinci oldu. Polis Haftası nedeniyle düzenlenen turnuvada, Polis Meslek Yüksek Okulu 4'ncü oldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163.yıldönümü nedeniyle Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Basketbol turnuvası sonunda, Turgut Özal Kulübü'nü 72-67 yenen Adafı Kartalspor, turnuvanın birincisi oldu.

Üçüncü Doğuş Spor Kulübü ve dördüncü ise Polis Meslek Yüksek Okulu oldu.Turnuva sonunda başarılı olanlara plaketlerini Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz verdi.

SATRANÇ..
Öte yandan Satranç İl Temsilciliği’nin Etkinlik Programı’nda yer alan “Polis Amca Satranç Turnuvası” 05 -06 Nisan 2008 tarihlerinde Satranç Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

Polis Haftası çerçevesinde Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından desteklenen turnuvada kategorilerinde dereceye giren toplam 9 sporcuya ödülleri Polis Meslek Yüksek Okulu’nda yapılacak olan törenle verilecek.

106 sporcunu katıldığı turnuvada dereceye giren sporcular şunlar:

KÜÇÜKLER: ÖDÜLÜ:

1. Ekin Su TOPRAK Çeyrek altın
2. Aram ALTUNDAL Satranç takımı
3. Oğuzhan ÖZDAMAR Satranç takımı

YILDIZLAR:
1. Ayberk OTLU Çeyrek altın
2. Hasan Basri KAYHAN Satranç takımı
3. Ali Can KOÇER Satranç takımı

BÜYÜKLER:

1. Ali Ekber DOĞAN Çeyrek altın
2. Ahmet KEZER Satranç Takımı
3. Nail PAKSOY Satranç Takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız