SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbolcuların ''Çekiliriz'' Tehdidi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Basketbol branşında faaliyet gösteren kulüplerin temsilcileri salon sıkıntısına tepki gösterdiler ve liglerden çekilme tehdidinde bulundular.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, Basketbol Fedarasyonu Malatya Temsilcisi Nail Değirmenci ile 21 kulüp temsilcisinin katıldığı toplantıda, kulüp temsilcileri Malatya'da salon sıkıntısı çekilmesi nedeniyle Basketbolcuların antrenman yapmadan maça çıktıklarını dile getirdiler.

Basketbol Fedarasyonu Malatya Temsilcisi Nail Değirmenci, Malatya'da 21 kulübün Basketbol'la ilgilendiğini hatırlatarak, "Merkezde bir Atatürk, bir de Yeşiltepe Spor Salonu var. Bu salonlar maçlar nedeniyle sürekli dolu. Bu nedenle, Basketbolcular antrenman yapmadan maça çıkıyorlar. O zaman da sakatlanmalar artıyor. Maçlarda kalite düşüyor ve Basketbol sporunu Malatya dışına fazla çıkaramıyoruz"dedi.

Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz ise, 1965 yılında yapılan Atatürk Spor Salonu'nun ihtiyaca cevap vermediğini belirtip, "Okullardaki spor salonlarını devreye sokmak istedik. Fen ve Fatih Liseleri'nin spor salonları dökülüyor. Antrenmana açılamıyor. Buraların iyileştirilmesi lazım"şeklinde konuştu.

Sadece Basketbol'da değil, diğer salon sporların da gerek antrenman ve gerekse müsabakaların yapılmasında mekan sorunu yaşandığını söyleyen Bayansalduz, okul spor salonlarının antrenmanlar için kullanılması yönünde gerek tadilat ve gerekse eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışmalar yapacaklarını söyleyedi. Mehmet Bayansalduz, kulüplerin sıkıntılarını bildiklerini ve anladıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız