SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbolda Kupa Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:59:27
Basketbolda Kupa Günü
A- A+ PAYLAŞ
 
2011-2012 sezonunu geride bırakan Malatya Basketbol Ligi’nde minikler, küçükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde toplu kupa töreni düzenlendi. 
 
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen kupa törenine, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Malatya Hakem Komitesi Başkanı ve Federasyon Temsilcisi Ergün Akdeniz, Tertip Komitesi Başkanı Hikmet Alkan, Hakem Komitesi Üyesi Mustafa Orhan, kulüp başkanları, antrenörler, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.
 
Kupa töreni öncesi bir konuşma yapan Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, sporun bireyin gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Sporun önemine değinen Dağdelen, "Basketbolda 2011-2012 sezonunu tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor, insan sağlığı için olmazsa olmazdır. Bir sınav yarışı içerisinde olmalarına rağmen, çocuklarımız spor yapmak için yıl boyunca buraya geldiler. Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında spor yapmaları, kendileri için büyük önem taşımaktadır" dedi.
 
Dağdelen’in konuşmasının ardından kupa törenine geçildi. Genç erkeklerde Turgut Özal Koleji Spor Kulübü birinci, Malatya Basketbol Spor Kulübü ikinci ve Esenlik Belediye Spor Kulübü üçüncü olurken, bu takımlara kupalarını Ömer Dağdelen takdim etti.
 
Genç bayanlarda Konak Spor birinciliği elde ederken, Konak Akademi Spor ikinci, Sancaktar Spor ise üçüncü oldu. Takımlara kupalarını Ergün Akdeniz verdi.
 
Yıldız erkeklerde Turgut Özal Koleji Spor Kulübü birinci, Malatya Basketbol Spor Kulübü ikinci, Malatya Spor Kulübü üçüncü oldu. Kupalarını Nail Değirmenci takdim etti.
Yıldız bayanlarda Konak Spor birinciliği elde ederken, Konak Akademi Spor ikinci, Maraton Spor Kulübü de üçüncü oldu. Takımların kupaları, Hikmet Alkan tarafından verildi.
Küçük erkeklerde Malatya Basketbol Spor birinci, Malatya Gençlik Spor ikinci, Sancaktar Spor üçüncü oldu. Takımlar kupalarını, Konak Akademi Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kömürkaya’nın elinden aldı.
 
Küçük bayanlarda Konak Akademi Spor sezonu birinci tamamlarken, Gençlik Spor Kulübü ikinci, Sancaktar Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Takımlar, kupalarını Atatürk Spor Salonu Amiri Şemsettin Öner'den aldılar.
 
Minik erkeklerde Malatya Basketbol Spor birinci, Yıldızlar Basketbol Spor ikinci, Bilim Spor üçüncü oldu. Kupalarını, Hakem Komitesi Üyesi Mustafa Orhan verdi.
Minik bayanlarda Konak Akademi Spor birinciliği elde ederken, Sancaktar Spor ikinci, Maraton Spor ise üçüncü oldu. Takımlara kupalarını, Maraton Spor Kulübü Başkanı Sezai Gültek takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız