SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbolda Şampiyon M.Yeşilyurt

0
Güncellendi - 2017-05-30 21:11:31
Basketbolda Şampiyon M.Yeşilyurt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Basketbol Büyükler Ligi’ni Malatya Yeşilyurt Belediyespor şampiyon tamamladı.

Ligde oynadığı 9 maçtan 7’sini kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, play- offa final maçında karşılaştığı Kurhalspor’u 64-57 yenerek şampiyon oldu.

Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılar, rakibini 7 sayı farkla mağlup etti.

“Hedefi olan bir takım konumuna geldik”

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Seyit Şencan,” Özellikle bize güvenip desteklerini esirgemeyen Hacı Uğur Polat başkanımızın ve Kulüp Başkanımız Dursun Sucu ve yönetim kurulunun bize olan güven ve desteklerini boşa çıkartmadık. Hedefi olan bir takım konumuna geldik. Bu hedefimize de inşallah ulaşabilmek için daha fazla çalışacağımızı belirtmek isteriz. Final maçında takımımızı yalnız bırakmayan Derebeylerine, Murat Soysal ve Şabi Burak Doğan’a teşekkür ediyorum.Malatya’da genç nesillere Yeşilyurt Belediye sporda, spor yaptırıp vizyona yeni gençler çıkartmak en büyük hedefimiz. Bu noktada Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve Dursun Sucu Başkan ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız