SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbolda Sürpriz Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:39
Basketbolda Sürpriz Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Yıldız Bayan ve Genç Erkek Ligleri'nde müsabakalara devam edildi. 

Yıldız Bayanlar Ligi'nin en büyük şampiyonluk adayı olan Sancaktar Spor ve Konak Akademi Spor Kulübü, haftayı galibiyetle tamamladı. 

Genç Erkekler'de ise Atletik Basketbol, 1932 Malatya Gücü ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı haftayı galibiyetle tamamladı. 

Yıldız Bayan

Sancaktar Spor-Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü: 61-32

Royal Basketbol-Konak Akademi Spor Kulübü: 41-67

Genç Erkek

Turgut Özal Anadolu Lisesi Spor Kulübü-Atletik Basketbol: 35-36

Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü B Takımı-1932 Malatya Gücü: 43-58

Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı-Kano Rafting Spor Kulübü A Takımı: 64-26

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız