SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskette Büyükşehir Son Anda..

0
Güncellendi - 2016-12-11 02:18:24
Baskette Büyükşehir Son Anda..
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye, konuk ettiği Sivas Kongre Lisesi Basketbol'u 77-75 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, hakem Gözde Sancar ve Ömer Sarı yönetti.

İlk periyodu 18-16, devreyi ise 36-32 kazanan Sivas ekibi, üçüncü çeyreği de 55-55 berabere tamamladı.

Malatya ekibi, toparlanarak son çeyrekte de etkili oyununu sürdürerek, salondan 77-75 galip ayrıldı. Malatya Büyükşehir Belediye, bu skorla grupta namağlup liderliğini sürdürdü.

Başantrenör Erol Akdeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada,  oyuncularının istedikleri kapasitede oynamadıklarını belirtti.

Akdeniz, "Biraz form düşüklüğü vardı. Grubumuzdaki en zorlu rakiplerden biri Sivas Kongre Lisesi takımı. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Varlarını yoklarını ortaya koydular. Sonuçta namağlup olarak ilk devreyi bitirdik. Bir ay ara var. Daha iyi hazırlanıp ikinci devreye bu gruptan birinci çıkmak istiyoruz. Hedeflerimiz var. İnşallah hedeflerimize kavuşuruz. Bize destek veren kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu takım onların eseri." şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

AA  

basket2

basket3

basketbuyuksehirarlk16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mahmut (7 yıl önce)
    MADEM BU KADAR İYİSİNİZ EROL BEY YILLARDIR BÖLGESELDE İŞİNİZ NE.BASKETBOLDAN AZDA OLSA ANLAYAN BİRİ OYNADIĞINIZ TAKIMLARIN KAPASİTESİNİ BİLİR. SİVAS TUNCELİ GALİBİYETLERİNE SEVİNMEYİ BIRAKIN ARTIK 2. LİGDE GÖRELİM SİZİ YAKLAŞIK 10.SENEDİR BU İŞLERİN BAŞINDA AYNI YERDE SAYIP DURUYOSUNUZ .2. LİGDE GÖRELİM SİZİ 1. LİGDE GÖRELİM SİZİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Akdeniz (7 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim sponsor olup maddi imkan sağlarsan Allahın iziniyle onuda yaparız aynası iştir kişinin geçmişte Malatya Belediye spor ve inönü üniversitesi spor kulüplerinde bunları başardık takımları 2.lige çıkarıp oralarda mücadele ettik bizim icraatlarımız ortada yetiştirdiğimiz oyuncularda ortada Malatya basketboluna verdiğimiz emekte ortada merak ediyorum sizlerin Malatya basketboluna katkısı ne kadar ilk önce yoruma adını soyadını doğru yaz gel istediğin yerde istediğin platforumda tartışalım böyle rumuz yazarak yorum yapıp kuru sıkı konuşulmaz biraz cesaretli ol ayrıca gecen hafta oynanan liseler basketbol müsabakalarında turnuvaya katılan okul takımlarının oyuncularının yaklaşık % 50 si 60 şı bizim yeyiştirdiğimiz oyuncular sadece üst yapıyla değil alt yapıylada yakından ilğileniyoruz buda bize fazlasıyla yeter Basketbola ve sana selam doğru bildiğimiz yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Akdeniz (7 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Biz profosyonel olarak kulüpte çalışıyoruz kulübün bütcesi kadar kadro oluştururuz yönetim kurulu arkadaşlarımız yatırım yaparlarsa veya sizin gibi arkadaşlar sponsor olurlarsa geçmişte olduğu gibi 2.lige veya 1.ligede takımı Allahın izniyle çıkarırız Aynası iştir kişinin geçmişte Malatya Belediye spor ve İnönü üniversitesi kulüplerinde olduğu gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Akdeniz (7 yıl önce)
    Bu arada bizim takımın yani Malatya Büyükşehir Belediye sporun yaş ortalamasınında 21 olduğunu belirteyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Akdeniz (7 yıl önce)
    Bu takım 5 de 5 yapmış namağlup durumda hala hazmedemeyenler var
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Cok iyi takimiz 20 yasinda dahi olmayan cocuklar perisan etmis zorla iki sayi ile bir basketle gecilmis basarilar erol akdeniz oguz avci
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Akdeniz (7 yıl önce)Aydin isimli kullanıcı yorumuna
    Basketboldan çok iyi anladığın belli oluyor karşı takımın bütçesini bir araştır o çoluk çocuk dediğin takımın bütcesi bizim bütcemizin nerdeyse üç katı sevgili kardeşim bu arada gerçek kimliğinle yorum yap cesaretin varsa
    0
    0
    Yanıtla