SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskette Çekişmeli Maç

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Genç Erkekler Basketbol Ligi’nin play off karşılaşmasında Turgut Özal Koleji, Malatya Basket takımını 61-54 yendi.
 
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Özkan Demir ve Ahmet Demir hakem ikilisi yönetti. Karşılaşmanın 1. periyodu 7-15, 1. devre 18-30, 3. periyot 32-44 biterken, maçı Turgut Özal Koleji 61-54 kazandı. Maçta Malatya Basket’ten Eray 27 sayı ile en skorer sporcu olurken, Turgut Özal Koleji’nden Oktay da 15 sayı kaydetti. 
 
Turgut Özal Koleji Antrenörü Ufuk Doğan “Her iki takım sporcularını kutluyorum. Zevkli ve çekişmeli maç oldu. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olduk.” dedi.
 
Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçın bitimine 50 saniye kala Turgut Özal Koleji 13 sayı öndeyken olaylar çıkmış, maç yarıda kalmıştı. Tekrarlama kararı verilen maça Malatya Basket çıkmamış, Turgut Özal 20-0 hükmen galibiyetle il şampiyonu olmuştu.
 
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız