SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskette Play-Off

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:05
Baskette Play-Off
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Genç Erkekler Play-Off Grubunda üçüncülük, dördüncülük maçı oynandı.

Genç Erkekler Liginde üçüncülük, dördüncülük maçı Atatürk Spor Salonu'nda oynandı. Şeyma Kolay-Nevzat Kaya hakem ikilisinin yönettiği müsabakada, Gençlik Hizmetleri Spor ile Malatya Basketbol karşı karşıya geldi. 

Müsabakanın ilk çeyreğine Malatya Basketbol iyi başladı. Yüksek bir atış yüzdesiyle oynayan kırmızı beyazlılar, boyalı ve dış alan atışlarında bulduğu sayılarla periyodu 22-19 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Gençlik Spor iyi başladı. Üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatan Gençlik Spor, 27-22 öne geçti. Hücum ve savunmada yaptığı hatalar nedeniyle farkın açılmasına engel olamayan Malatya Basketbol, soyunma odasına 37-32 mağlup gitti. 

Müsabakanın üçüncü çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. Malatya Basketbol, iyi başladığı çeyrekte farkı 2 sayıya kadar düşürmeyi başardı. Ancak Gençlik Spor, kısa sürede toparlanarak farkı çift hanelere kadar çıkardı. Üçüncü çeyrek, 56-49 Gençlik Spor'un üstünlüğüyle tamamladı.

Final periyodu, Malatya Basketbol'un 3'lüğü ile başladı. Bitime 5 dakika 50 saniye kala Malatya Basketbol farkı 4 sayıya düşürdü. Sonraki bölümde üst üste sayılar bulan ve hücum ribauntlarında üstün olan Gençlik Spor, müsabakayı 77-66 kazandı.

Alınan bu sonuçla, Gençlik Hizmetleri Spor Genç Erkekler Ligini üçüncü tamamladı. 

Genç Erkekler Ligi'nde şampiyonluk maçı Çarşamba günü oynanacak. Yıldızlar Basketbol ile Malatya Büyükşehir Belediye saat 16.00'da Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız