SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baskı Biraz Hafifledi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, Denizli Belediyespor karşılaşmasında önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, üzerilerindeki baskının biraz hafiflediğini söyledi.

Kılıç, üzerilerinde haftalardır kazanamamanın vermiş olduğu bir baskı olduğunu kaydederek, kendileri için önemli olanın kazanıp, 3 puan almak olduğunu, bunu da başardıklarını ifade etti.

Denizli Belediyespor’un büyük bir dirençle sahada mücadele ettiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Kazanamamanın vermiş olduğu bir sıkıntı vardı. Kazanmak istiyorduk. Bir tersliğe kurban gitmemek adına da takım ikinci yarı itibariyle fazla korumacı oldu. Rakip takımın hiç pozisyonu olmamasına rağmen inanılmaz bir dirençle oynadılar. Onlarında sıkıntılı bir durumu var. Onlarda kazanamıyordu. Bize karşı inanılmaz bir dirençle oynadılar. Çok canlı oynadılar. Zor bir maç oldu” dedi.

Kılıç, zorlukları aşarak hedefe gitmek istediklerini kaydederek, “Denizli Belediyespor karşılaşmasında psikolojik bir savaşta verdik. İşin psikolojisi gerçekten çok önemli. Maçta da psikolojik savaş yaşandı. Özellikle de ikinci yarı. Hem bizlerin, kulübede bulunan arkadaşların ve sahadaki futbolcuların psikolojiyi de yenerek, oynaması gerekir. Çünkü bizim hedefimiz var. Bu hedefe her türlü zorlukları aşarak, gitmek lazım” şeklinde konuştu.

Bütün amaçlarının hanelerine 3 puan yazdırmak olduğunu vurgulayan Kılıç, “Bizde insanız. Kazanmak istiyorsunuz, emeklerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Dolayısıyla insan ister istemez biraz geriliyor. Spor Toto Süper Lig’de bunun bir örneğini yaşadık. Galatasaray-Eskişehirspor maçı son saniyede gol oldu ve maç 1-1 berabere bitti. Kimseye bir şey anlatamazsınız. Biz devre arasında ‘ikinci golü bulmalıyız’ dedik. Tabi bir kaza golü olsa kimseye bir şey anlatamazsınız. Oynamışsınız falan bunun bir önemi yok. Tabi ki gol yemek istemedik. Bütün amacımız bir an önce 3 puanı hanemize yazdırmaktı. İster istemez bizde biraz gerildik” diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Denizli Belediyespor karşılaşmasında aldıkları 3 puanla üzerilerinde baskının biraz hafiflediğine işaret ederek, “Balıkesirspor maçında da oldukça iyi bir futbol oynamıştık ama bize 3 puan vermediler. Denizli Belediyespor karşılaşmasında da ilk yarı istediğimiz gibi gelişti ama ikinci yarıda koruma içgüdüsü vardı. Bizim adımıza 3 puan günün kazancı olsun. Bu inşallah bir serinin başlangıcı olur. Daha iyi futbolla, daha iyi maçlar kazanabiliriz. Bunun içinde kapasitemiz ve gücümüz var. Üzerimizdeki baskı biraz hafifledi. İnşallah daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız