SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baskı Bizi Yıldıramaz!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Danışma Toplantısı'na katılan milletvekilleri, çalışmaların, kapatma davası konusunda tereddüt yaşamadan sürdürülmesini istedi.

AKP Malatya İl Danışma Toplantısı, Siirt milletvekili Afif Demirkıran başkanlığında Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Siirt milletvekili Afif Demirkıran, yaptığı konuşmada, "Ne olursa olsun biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi bu hizmetten alıkoyacak tek güç milletimizdir. Halkın icraatlardan bir memnuniyetsizliği olsaydı, bugün AK Parti iktidarda olmazdı. Cumhuriyetin de, Türkiye'nin de, laikliğin de garantisi AK Parti'dir" dedi.

Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ise, "Mutlaka her ay danışma toplantımızı yapıyoruz. Bunun partimizin başarısı için önemi büyüktür. Ülkemizi büyütmenin ve geliştirmenin mücadelesini veriyoruz. Hiçbir baskı bizi çalışmalarımızdan yıldıramayacaktır" ifadelerini kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da, "Türkiye, alışkın olduğumuz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntı AK Parti'nin değil, bu ülkenin sıkıntısıdır. Anadolu insanını her iktidara gelişinde zaman zaman perdelemek istemişlerdir" dedi. Akın, konuşmasının devamında Malatya Belediyesi'nin şu anda kullandığı ana hizmet binası yerinin, yeni hizmet binasının yapımından sonra meydan olarak düzenleneceği bilgisini verdi.

Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz ise konuşmasında, "AK Parti sadece ve sadece bu ülkeye hizmet etti. AK Parti'nin kapatılması durumunda Türkiye çok büyük bir siyasi krize girecektir. Doğuda siyasi boşluğun doğması, oradaki bölge halkını terör örgütünün kucağına atacaktır" ifadelerini kullandı.

Malatya milletvekili İhsan Koca ise şunları söyledi:

"Bugünlerde herkes konuşuyor. Durumdan vazife çıkartmaya çalışıyorlar. Hiç kimse hakkı ve kaynağı olmayan yetkiyi kullanamaz. Yetki milletindir, söz milletindir. Yetki bu dönemde AK Parti'ye verilmiştir. Biz bu yetkiyi sonuna kadar kullanacağız."

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı da , "Kesinlikle içinizde üzüntü ve korku olmasın. Korku salarak ürkütmek istiyorlar. Bu korku AK Parti'ye sökmez. AK Parti bu milletin içinden çıkmıştır. Bu korkuya asla ve asla kapılmayacağız. Birtakım kurumların toplu cinnetlerini izliyoruz. Biz millete bakacağız. Biz bu milleti gücendirecek bir şey yapmazsak gelecek milletindir. Bizim milletten başka kendimizi onaylatacağımız kurum yoktur" şeklinde konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız