SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskillilerden Esnaf Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-10-21 01:11:38
Baskillilerden Esnaf Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

MESOB’a ziyaret

Dernek Başkanı Mustafa Naci Yağır, Malatya’da Baskillilerin yoğun bir şekilde yaşadığını belirterek, Malatya’daki sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Baskilli hemşerilerimizi yürekten kutluyorum. Baskil her ne kadar Elazığ’ın bir ilçesi olsa da, Malatya ile iç içe olmuş ve Malatya ile kaynaşmıştır. Malatya’da yoğun bir Baskilli hemşerimiz var, Malatya’nın bir parçası ve Baskillileri Malatyalı olarak görüyoruz. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmaktır.” dedi.

ESKKK’ya ziyaret

Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi daha sonra ESKKK Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Naci Yağır, Malatya’da ikamet ettiklerini, ancak Bsakil ile bağlarını koparmadıklarını ifade etti.

ESKK Başkanı Evren’de, “Nereli olursa olunsun, derler ya, ‘doyduğun yer’ diye. Biz Baskillilerden memnunuz, çalışkan insanlar. Birlik ve beraberlik içinde memleketimiz için birlikte çalışacağız.” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız