SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baskın Okul Yıkımına Başkandan Tepki..

0
Güncellendi - 2020-09-13 01:50:09
Baskın Okul Yıkımına Başkandan Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

'BU TALAN YIKIM BEYTÜLMALA İHANETTİR..' Arapgir ilçesindeki Endüstri Meslek Lisesi binasının, tam boşaltılmadan ve ilçe yetkililerine haber vermeden yıkımına başlanmasına Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu sert tepki gösterdi.

Kendisinin de mezun olduğu okulun, aniden yıkımına başlanmasına, sosyal medya hesabında "Bu Sarhoşluk Nereye Kadar?" başlıklı açıklamasıyla tepki gösteren Cömertoğlu, şunları söyledi:

"Bu SARHOŞLUK NEREYE KADAR..1981 'de mezun olduğum Arapgir end.mes.lisesi içerisindeki malzemesi ile tam bir ihanet yıkımına sahna oluyor. Malatya'nin yıkım ihalesini yaptığı ve neyin kime nasıl teslim edileceği belli bile edilmeden ilçe yetkililerinin hiç bir haberi olmaksızın yıkım ekibine içerisindeki tüm atölye ,yatili yurt ve 300 kişilik yatak ranzalari,yemekhane ve tum sınıflar el dokunulmadan lazım olanı okullar alsın denilerek aynı gün yıkım ekibi binaların kapı pencere ve çatısını sökmeye yani tum eşyalara el koyarak talan etmeye başladı. Bir haftadır tum belediye ekiplerimizle kaymakamlığın talimatlarıyla istedikleri malzemelerden bir kısmını kurumlara nakletmiş olmakla birlikte Atatürk posterleri ve tum duvarlardaki resmiyet ve bu güne kadarki özlük,öğrenci yazışma dosyaları dahil raflarında yıkıma kurban edildi. Bu tam bir beytülmala ihanet ve kamu otoritesini boşa çıkarıp talan anlamına geliyor. Artik şikayetim Allah'a....kadınlara bir atelye yapıp bir kaç temrinlik alet almak için 11.yıldır dilencilikle taşıdığım belediye baskani misyonunun gereğini yaptım. İl müdürleri ve ilgileri bilgilendirip uyardım. Malesef gözümüzün içine bakarak talan edilen bu şaibeli yıkıma engel olamadım. Halkimdan özür dilerim.kamuoyuna duyurulur."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Baki (3 yıl önce)
    Adamın haberi olsa, müdehale ederdi zaten, kendi okuduğu okulmuş, kimin gönlü razı gelir yıkılmasına, Başkanı dinlerseniz, depremden zarar gören yer yıkılsın diyor, Atelyeler, tekli katlı zarar görmeyen yerler kalsın diyor, Buralarda kadınlara yönelik, istihdam çalışmaları yapılacak diyor. Ayrıca, ne olursa olsun, Yıkım yapılacaksa, Taşınıra kayıtlı olan bu devletin mallarını kimse göz göre göre heba olmasına göz yumamaz, Başkan Beyi ve Kaymakam Beyi tebrik ediyorum, seyirci kalmadıkları için, yapılan bir usulsüzlük varsa araştırılsın, Lütfen,
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Okulun yıkılacağı aylar öncesinden belli iken siz neredeydiniz Başkan bey; Aklınız başına okul yıkılırken mi geldi.
    0
    0
    Yanıtla