SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkomiseri Eşi Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

Kilis'in Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak'ın, eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürülmesi ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Faruk Timurtaş Cadddesi No 8 Kubra-1 apt.Kat 4 daire 12 sayılı yerde, Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Vekili Başkomiser Hüseyin Kurak'ın ikametinden silah seslerinin geldiği, çocuklarının bağrıştığı ve kapıyı kimsenin açmadığı şeklinde alınan ihbar neticesi olay yerine gidilmiştir. Olay yerine gidildiğinde daire kapısının kilitli olduğu, içerden çocuk ve bayan ağlama seslerinin duyulması üzerine bayana kapıyı açması yönünde telkinde bulunulmuştur. Bayan kapının eşi tarafından kilitlendiğini ve anahtarı da sakladığını, ayrıca "Eşimi kendi silahı ile öldürdüm, kapıyı kırın" demesi üzerine görevli ekiplerimizce daire kapısı kırılmak sureti ile içeriye girilmiştir. İçeri girildiğinde dairenin hol bölümünde S.K (Sıdıka Kurak'ın) baygın şekilde yattığı görülmüş ve 112 görevlileri tarafından S.K (Sıdıka Kurak) ve iki çocuğu daire dışına çıkarılmıştır. İkamet içerisinde yapılan incelemede çocuk odasında bulunan yatak ile elbise dolabı arasında Başkomiser Hüseyin Kurak'ın eks olmuş şekilde yatmakta olduğu tespit edilmiştir. Alınan harici bilgilere göre, aile içi geçimsizlik sonucu meydana gelen karşılıklı tartışma sonrası, S.K'ın maktüle ait zati-demirbaş silahı ile ateş ettiği, Başkomiser Hüseyin Kurak'ın olay yerinde eks olduğu tespit edilmiştir. Olay adli makamlara intikal ettirilmiş ve talimatları doğrultusunda tahkikata başlanmıştır" denildi.

Öte yandan Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak'ın cesedi Adana Adlı Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Malatya'nın Hekimhan ilçesine gönderildi.

Sorgusundan sonra "Adam Öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevkedilen ve sürekli ağladığı görülen, olay sırasında da aşırı alkollü olduğu öne sürülen Sıdıka Kurat tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kurak, çiftinin 5-6 yaşlarındaki 2 çocuğu eşi tarafından öldürülen Hüseyin Kurak'ın yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız