SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkonsolosun İlk Ziyareti!

A- A+ PAYLAŞ

ABD'nin Adana Başkonsolosunun Malatya'ya geldiği, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

VALİYİ ZİYARET..
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen ABD Başkonsolosu Eric Green, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarının terör olaylarıyla ilgili sorularını cevaplayan ABD Başkonsolosu Eric Green, "Son zamanlarda terör olaylarında meydana gelen yükselmeden dolayı biz de endişe duyuyoruz. Özellikle Ankara'daki o acı patlamadan dolayı da üzüntümü ifade etmek isterim" dedi.

Başkonsolos Eric Green, "Türk Hükümeti ile birlikte PKK tehdidine karşı neler yapabileceğimizi sürekli olarak görüşüyoruz" diye konuştu.

"İLK KEZ GELİYORUM.."
Başkonsolos, daha sonra Belediye Başkanı Akın'ı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Amerika Birleşik Devletleri Adana Başkonsolosu Eric Green, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

30 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanını ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkonsolos Eric Green, Malatya’ya ilk ziyareti olduğunu ve şehir ile ilgili bilgiler edindiğini belirterek, kabulünden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise ziyaretten dolayı Başkonsolos Eric Green’e teşekkür ederek, ziyaret sırasında Başkonsolos Green’e kayısı hediye etti ve kayısı hakkında bilgiler verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız