SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkurt da Dahil Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:21
Başkurt da Dahil Oldu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim kapsamında Fahri Kayahan bölgesinde vatandaşlarla buluştu. Bu geziye, AKP Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt da (sol baştaki) katıldı ve partisinin adayına oy istedi.

Bölgedeki vatandaşlara hitap eden Milletvekili Mustafa Şahin, AKP’nin milletin özünden çıkan bir parti olduğunu ifade etti. 2002 yılının Türkiye açısından milat niteliğinde bir yıl olduğunu kaydeden Şahin,''3 Kasım 2002'de yepyeni bir ümitle, heyecanla dinamizimle artık onlar geride kalıyor ve aydınlık bir gelecek başlıyordu. 3 Kasım'da ortaya çıkan sonuç sadece AK Parti'nin bir başarısı zaferi değildir. 3 Kasım, bu aziz milletin siyasete, yönetime el koyması, kötü gidişe dur demesiydi. 3 Kasım'da sadece bazı partiler iktidardan düşüp, yeni bir parti iktidara gelmedi. Esasında büyük bir zihniyet devrimi gerçekleşti. Milli iradeyi değil, kendi grup çıkarlarını esas alarak Türkiye'yi krizler ülkesi haline getiren bir anlayış devrildi. Milletin iradesini yücelterek güven ve istikrarı tesis eden anlayış yönetime geldi. Onlarca yıldır Türk siyaseti üzerine karabasan gibi çöken darbeci, vesayetçi zihniyet gitti, ileri demokrasiye hak ve özgürlüklere inanan bir anlayış geldi. Millete efendilik taslayanlar gitti, millete hizmetkar olanlar geldi. Cumhuru hor gören, cumhuriyet istismarcıları gitti, cumhuru kucaklayan, onu bağrına basan gerçek cumhuriyetçiler geldi. 3 Kasım, AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasisi için bir milattır, tarihi bir başlangıçtır." dedi.

''TAVSİYE EDİYORUM GÖZLERİNİ AÇSINLAR''

AKP eski Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt’ta, AKP iktidarıyla Türkiye'nin, Malatya’nın nereden nereye geldiğini unutanlara hatırlatmak için hafıza tazelemesi yapmakta fayda gördüğünü dile getirdi. Başkurt, ''Bazı gözleri olup görmeyenler, kulakları olup duymayanlar, dilleri olup söylemeyenler var. Onlara yapacak bir şey yok, onları kendi karanlıklarıyla baş başa bırakıyoruz. Çünkü gözlerini kapayanlar için dünya hep karanlıktır. Tavsiye ediyorum gözlerini açsınlar'' dedi.

''BÖLGEYE MODEL OLAN PROJELER ORTAYA KOYDUK''

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır da konuşmasında, " Bizim yaptıklarımıza bazılarının hayalleri bile erişemez. Bizim derdimiz, sevdamız Malatya ve Malatya’ya hizmet etmek. Lafla bu işler yürümüyor. Maalesef bizim projelerimizi kısmen görerek, onu da doğru okumayarak proje diye birkaç taneyle siyaset yapmaya çalıştıklarına tanıklık etmekteyiz. Biz Malatya’da hamdolsun bölgeye model olan projeler ortaya koyduk. İmkansız denilen işleri başardık. Yeni dönem için de radar gibi kenti taradık ve projeleri çıkarttık. Bizler Malatya’nın tamamının merkezle uyumunu sağlayacak Ulaşım Master Planımızı yenileyeceğiz. Otobüs, minibüs, taksi, servisler gibi toplu taşıma unsurlarının hizmet kalitesini yükseltici tedbirleri alacağız. Bu konuda ilgili ilçe belediyeleri, şoförler odası, sivil toplum örgütleri ve konunun muhatapları ile birlikte en iyi hizmeti üretecek karaları alarak uygulayacağız. İlçelerimizde otobüs terminali ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri yapacağız. İl genelinde ihtiyaç olan bölgelere otopark alanlarını inşa edeceğiz. Özellikle kent merkezindeki otopark ihtiyacını bir an evvel çözeceğiz. Malatya’da değişik bölgelerimizde yapılan sokak sağlıklaştırması çalışmalarını geliştirerek, kimlikli şehir dokusu oluşturacağız. Farklı bir yaklaşımla geleneksel mimari dokumuzdan oluşan kentsel yenileme ve sokak sağlıklaştırması projemizi şehrin farklı bölgelerinde uygulayacağız. İlçelerimizde bulunan tarihi sokak dokularını da uygun projelerle ülke turizmine kazandıracağız."dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ise konuşmasında Yeşilyurt’u marka kent yapacaklarını belirtti. Polat, "Modern çarşı, yürüyüş parkuru,  işçiler için servis durakları, yaşlı bakımevi, otopark, tiyatro ve sinema salonu, Kanal projesi, su sporları merkezi, engelsiz ev projeleri dahil 44 projemizi ortaya koyduk. Bir taraftan büyük yatırımlar ama bir taraftan insanı direk sosyal nitelikte sarıp sarmalayan sıcacık projeler diyoruz. "diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız