SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başörtüsü Eylemi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:54:01
Başörtüsü Eylemi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da basın açıklaması ile başörtüsü yasağı kınandı ve başörtüsüne her yerde serbestlik tanınması istendi. 

Soykan Meydanı’nda basın açıklamasını okuyan Abdulsamet Başaran, her yerde başörtüsüne serbestlik istediklerini ifade ederek, “Yasakçı zihniyete rağmen İslami kıyafet istiyoruz” dedi.

Başörtüsüyle ilgili ayet ve hadislerden örnekler veren Başaran, müslümanların temel hak ve özgürlükler ve İslami yaşayış için resmi kurumlarda da başörtüsü yasağının kaldırılmasını istediklerini dile getirdi.

Semaye Güleroğlu isimli bayan da konuşmasında, “Hükümete ve devletin yetkililerine sesleniyoruz. Yarın bu fırsat olmayabilir. Yasakçı kanun ve kararnameleri değiştiriniz. İslami giyim ve kuşam resmi kurumlarda da serbest olmalıdır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız