SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başörtüsüne Serbestlik İstediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:29:20
Başörtüsüne Serbestlik İstediler
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, kamuda çalışan başörtülü kadınlara serbestlik istediklerini açıkladı.

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, yaptığı yazılı açıklamada kamuda çalışan başörtülü kadınlara serbestlik istediklerini bildirip, “Demokratik adımların atılmaya başlandığı ülkemizde, her alanda normalleşme süreci yaşanıyor. Özgürlüklerin önü açılıyor. Demokratikleşme sürecinde bütün yasaklar yavaş yavaş kalkarken baş örtüsü yasağının hala devam etmesi, özellikle okullarda kılık kıyafet serbestliğinin olmaması bu sürece gölge düşürüyor. Tıpkı başörtülü olduğu için işinden, ekmeğinden edilen bacılarımız gibi. Okullarından uzaklaştırılan kız öğrencilerin öğrenimleri engelleniyor. Ancak yine biz biliyoruz ki, karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığın en yakın olduğu andır. Nitekim demokrasi, ufkumuzu kaplayan kara bulutlara ve milletimizin hayatına ipotek koyan odaklara karşı milletimizin iradesine sahip çıktı ve şükürler olsun ki yarınlara güvenle bakabileceği günlere ulaştı. Hakkını savunduklarını iddia ettikleri insanlara bile düşman olan bu teröristler, ülkenin ileriye gitmesinden, Türk'le Kürt'ün birbirine sarılmasından ve hatta Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun kalkınmasından rahatsız olmaktadır. Onlar Türkiye üzerinde alçakça emelleri olan her türlü odağın taşeronluğunu yaparak eylemlerini artırabilir ama Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız