SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başpehlivan Ali Rıza Kaya Oldu...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:47:15
Başpehlivan Ali Rıza Kaya Oldu...
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Darende ilçesinde bu yıl 59'uncusu yapılan Zengibar Karakucak Güreşleri'nde, Milli Güreşçi Ali Rıza Kaya başpehlivan oldu. 
 
Darende Belediyesi ve Darende Spor Kulübü'nün organize ettiği müsabakalara 325 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık için yapılan müsabakada Sait Bingöl ile mücadele eden Ali Rıza Kaya, rakibiyle normal sürede yenişemeyince verilen ek sürede aldığı puanla başpehlivanlığı elde etti.
 
Müsabakalarda Milli Güreşçiler Adem Ustaoğlu üçüncü, Kadir Saraç dördüncü oldu. 27 bin lira para ödülünün dağıtıldığı müsabakalarda, başpehlivan 3 bin, ikinci 2 bin, üçüncü bin 500, dördüncü bin lira ile ödüllendirildi.
 
Geçen yıl 500 bin lira ile güreş ağası seçilen iş adamı Nuri Çomu, bu yılki açık artırmada 750 bin lira teklif etti. İş adamı Nazım Turgut ise rakamı 1 milyon liraya yükseltti. Nuri Çomu'nun 1,5 milyon liraya çıkması üzerine söz alan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ağalığı Darende'ye hizmet edenlere verme geleneğini sürdüreceklerini ifade ederek, "İlçemize 3.5 milyon lira yatırımla meslek yüksek okulunu kazandıran hayırsever iş adamımız Bekir Ilıcak'ı, bu yılın ağası ilan etmek istiyorum. Ağalarımız, Darende için her zaman her türlü yardımı yapmaktalar, Allah onlardan razı olsun. Önce Nazım Turgut, sonra Nuri Çomu ağamızdı. Bu yıl ise Bekir Ilıcak'ı ağa ilan ediyoruz."
 
Güreşlere izleyici olarak AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız