SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsağlığı Ziyaretleri..

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi, sınır ötesi operasyonda şehit olan uzman onbaşı Murat Doğru'nun ailesine, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve İl Başkanı Celal Berktaş, Sivas Belediye Başkanı ve Malatya Vali Yardımcıları da amcası Şükrettin Akın'ın vefatı dolayısıyla Belediye Başkanı Cemal Akın'a başsağlığı ziyaretlerinde bulundular.

ŞEHİT EVİNE..
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve eşi, şehit Murat Doğru'nun ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesinin Beydağı Mahallesi Kanalboyu 13. Sokak'taki evine eşi Nilgün Daşöz'le birlikte giden Vali Halil İbrahim Daşöz, Kuzey Irak'taki operasyonda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Murat Doğru'nun babası, annesi ve kardeşleri ile görüşüp başsağlığı diledi.

Şehit ailesine oğulları Murat Doğru'nun mertebelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine yükseldiğini belirten Vali Daşöz, "Acınızı paylaşıyoruz ancak oğlunuzla gurur duymalısınız. Vatanı ve milleti için şehit oldu" dedi.

AKIN'A ZİYARETLER..
Belediye Başkanı Akın'a yapılan başsağlığı ziyaretleri ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, beraberinde İl Başkanı Celal Berktaş ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a taziye ziyaretinde bulundular.

29 Şubat Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, “Sayın Başkanımıza İl Başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Ankara’da olduğumdan dolayı cenazeye katılamamıştım. Bu nedenle Başkanımızın tüm ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş ise, “Milletvekilimizle birlikte Belediye Başkanımızın bu acı gününü paylaşmak için taziye ziyaretine geldik. Başkanımız ve ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Taziye ziyaretinden dolayı CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve İl Başkanı Celal Berktaş’a teşekkür eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Kaybetmiş olduğum amcamın yasını paylaşmak için teşrif ettiler. Ben de kendilerinin geçmişte kaybettikleri yakınlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Acılar paylaşıldıkça azalır. Bu ince davranışlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Şahin, Ertan Mumcu ve beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, “Amcanızın vefatından dolayı şahsınızda tüm ailenize başsağlığı diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’da taziye ziyaretlerinden dolayı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a teşekkür etti.

Öte yandan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ziyaretin anısına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a kayısı maketi ve kayısı hediye etti. Sivas Belediye Başkanı Aydın’da Başkan Akın’a Sivas Belediyesi yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye etti.

Ayrıca Malatya Vali Yardımcılarından Orhan Çiftçi ve Erdinç Filiz İle AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve beraberindekiler de Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a taziye ziyaretinde bulundular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız