SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Güzel Dostluklar Edindim"

0
Güncellendi - 2017-07-14 03:41:25
A- A+ PAYLAŞ

  • Kayseri'den Malatya'ya atanan Başsavcı Usta'nın veda yemeğinde Malatya eski Valisi Kamçı da konuştu..

Kayseri'den Malatya'ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya veda yemeği düzenlendi. Daha önce 2 yıl Malatya Valisi olarak görev yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yemekte yaptığı konuşmada, "Başsavcımızın da Malatya’da güzel işlerin altına imza atacağına inanıyorum." dedi.

Kayseri Polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Selçuk Aygün,Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı ve Zekeriya Güney, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Veda yemeği sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta (yandaki fotoğrafta) ile birlikte 1 yılı aşkındır bir çalışma arkadaşlığı yaptıklarını ifade etti. Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’nın ‘Devlet Duruşu’na sahip bir çalışma arkadaşı olduğunu belirten Vali Kamçı, “Gerek bürokrasi de olsun gerekse toplum içerisinde olsun kurmuş olduğu insani ilişkiler burada hoş bir sada bırakacak. Ben de iki yıla yakın Malatya Valiliği görevini yaptım. Bu süreçte Malatya’da güzel dostluklar edindim. Başsavcımızın da Malatya’da güzel işlerin altına imza atacağına inanıyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya Kayseri’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız