SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcı ve Komutana Veda

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:31:06
Başsavcı ve Komutana Veda
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Denizli iline, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy’un Jandarma Genel Komutanlığı emrine, 21 savcı ve hakimin ise çeşitli illere atanması dolayısıyla Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından bir veda yemeği verildi. 

Vali Süleyman Kamçı, görev yaptıkları illerde güzel dostluklar edindiklerini, yeni gittikleri illerde de yeni dostluklar edindiklerini, bunun da ayrılığın hüznünden çok yeni dostluklara vesile olmasının mutluluğunu paylaştırdığını söyledi. Vali Kamçı, tayini çıkan Başsavcı Alper, Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy ile savcı ve hakimlerle çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, tayini çıkan ve Malatya’dan ayrılacak olanlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başsavcı Mustafa Alper de, “Bugüne kadar sekiz ilde görev yaptım. Bu ise dokuzuncu tayinim. Malatya’ya geldiğimde kimseyi tanımıyordum ama kısa sürede çok güzel dostluklar edindim, çok kıymetli insanlarla tanıştım. Malatya’dan ayrılıp gittikten sonra Denizli’de, Malatyalı dostlarımın her zaman açık bir kapısı olacak. Kendilerini Denizli’de ağırlamaktan onur duyacağım. Bizler için düzenlenen bu veda yemeğinden dolayı Sayın Valimiz Süleyman Kamçı’ya teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen’in yemek duasının ardından konuklar vedalaşarak ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız