SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcı Veda Ediyor..

A- A+ PAYLAŞ

Adli Yargı Kararnamesi ile Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da ziyaret etti.

Demirdağ'ın Akın'ı ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"16 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ’ın görev süresi içerisinde Malatya’nın adli hizmetlerde altın çağını yaşadığını belirterek, kendisine teşekkür etti. Akın, Başsavcı Demirdağ’a Kristal Kayısı Maketi ve kuru kayısı hediye ederek, Malatya’yı unutmaması temennisiyle yeni görevinde başarılar diledi.

Malatya’da görev yaptığı süre içerisinde eski bir hukukçu olması vesilesiyle Belediye Başkanı H.Cemal Akın’dan çok yakın destek gördüğünü söyleyen Başsavcı Mustafa Demirdağ ise “ Belediye Başkanımızın yanı sıra Malatya Belediyesi ve tüm Malatyalıların da büyük desteklerini gördüm. Belediye Başkanımızın şahsında tüm Malatyalılara veda ediyorum. Verdikleri destek ve yardımlar için de teşekkür ediyorum.

Ben kendimi artık bir Malatyalı olarak görüyorum. Gittiğim yerlerde hem Malatya’nın hem de kayısının tanıtımını yapacağım” dedi.."

Demirdağ'ın Tekirdağ'a atandığı kararnamede, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine de Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Ceyhun Ceylan atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız