SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcıdan Başkana Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-12-12 01:14:44
Başsavcıdan Başkana Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Orhan Usta, Hekimhan Belediye başkanı Aliseydi Millioğulları'na iadei ziyarette bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ile Başkan Millioğulları, görüş alışverişinde bulundu. Başkan Millioğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle Sayın Başsavcımızı memleketinde görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Sayın başsavcımız dört ay önce göreve başladı. Biz kendilerini ziyaret ettik. Ziyaretimizde kendisinden ziyadesiyle memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Sayın Başsavcım Hekimhanlı olması sebebiyle Malatya açısından da artı bir değer diye düşünüyorum. Sayın Başsavcımızı burada görmekten ve ağırlamaktan tekrar büyük mutluluk duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ise, Başkan Millioğulları’na iadei ziyarette bulunduklarını söyledi.

Ziyaret programına Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu ile Hekimhan Savcıları Çağrı Pektaş ve Yunus Karagöz de katıldılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız